Дати відповіді на 2 запитання:
1) Чому саме США є лідером у виробництві суперкомп’ютерів?
2) У чому ви виграєте і в чому програєте, коли купуєте одяг і взуття відомих брендів, вироблені в країнах, що розвиваються?
Ответ
3 (3 оценки)
2
Pas21051 1 год назад
Светило науки - 37 ответов - 0 раз оказано помощи

Ответ: 1.США є лідером у виробництві суперкомп’ютерів з кількох причин. По-перше, США має потужну наукову та технічну базу, а також велику кількість кваліфікованих спеціалістів у галузі інформаційних технологій. По-друге, уряд США інвестує в наукові дослідження та розвиток технологій, в тому числі у галузі суперкомп’ютерів. По-третє, США має потужну індустрію, що дозволяє швидко впроваджувати нові технології.

2.При купівлі одягу та взуття відомих брендів, вироблених у країнах, що розвиваються, можна виграти у вартості, оскільки ціни на такий одяг та взуття можуть бути дешевшими порівняно з вартістю відомих брендів, вироблених у розвинених країнах. Однак, можна програти в якості, оскільки виробництво у країнах, що розвиваються, може не завжди дотримуватися стандартів якості та етики, що може вплинути на якість товару. Крім того, купуючи такий одяг та взуття, можна підтримувати працевлаштування та економіку країн, що розвиваються.

Объяснение:

Остались вопросы?