СРОЧНОООООО!!! ДАМ 30 БАЛЛОВ!!! скласти діалог на тему шкільне життя з 8 числівниками
Ответ
5 (1 оценка)
1
al1koe 1 год назад
Светило науки - 105 ответов - 0 раз оказано помощи

Ответ:

- Привіт, як твій перший тиждень в школі пройшов?

- Вітаю, непогано, хоча дуже важко змагатись з кількістю домашніх завдань, як на тебе враження?

- Аналогічно, але у мене виникло складність з математикою, я не можу зрозуміти, як щось правильно розв'язувати.

- Розумію, мені, наприклад, також непросто з мовою, а особливо з вивченням нових вокабул. А навчити правильно написати дні тижня з великої букви, окремим словом або разом, підкорятися рядковому написанню речень і т.д. так взагалі – це викликає справжнє занепокоєння у мене.

- Так, я згоден, я тільки відновлюю пам'ять про запам'ятовування іменників, як уже чую, що треба навчатися правопису дієслів. Але, прошу тебе, не забувай, що ми ще заглибимось в предмети, з яких маємо наїзджати. Наприклад, як нарахувала, до початку зими маємо знати 8 числівників в різних відмінках, досвідіться від них та передай секрети, які зберігаєш на запасі.

- Так точно, ти правий. А ще мене турбує велика кількість тих, які прийшли з інших шкіл, які вже знайомі між собою, і вони цілу перерву розмовляють про щось своє. Я хочу знайти нових друзів, але не розумію, як це зробити.

- Співчуваю, але ти чудово справляєшся, маєш волю до знань, я впевнений, що все буде добре в найближчому майбутньому. А ти знаєш, скільки ми матимемо тем на залікову книжку в цьому семестрі? До мого вимірювання - це біля 8, а досі зазирнула в стрічку мого телефону, із надією на якусь привітну допомогу професорів у складі своїх тестів.

- Вже бачила, що знадобляться мої файли нотаток для опанування, також ми мусимо готуватися до складання курсових робіт. Кажуть, що управління циклічним введенням мублюватиме на певному її етапі, і тому це основний урок. Які на ваший погляд, ознаки ідеальної школи які ми чекаємо у минулому?

Объяснение:

поставь лучший:)

Остались вопросы?