Буду дуже вдячний, якщо допоможете
1 тур
1. Знайдіть в інтернеті картину: Жан Батист Сіменон Шарден \"Молода вчителька\";
2. Опишіть внутрішній світ дитини(настрій,думки, мрії дитини);
3. Прослухайте музику та підберіть одну для картини: Кирило Стеценко оперу \"Івасик-Телесик\", Микола Лисенко \"Коза-Дереза\" твори Віктора Косенка - для дітей;
4. Напишіть, чому ви вибрали саме цю музику?;


2 тур
Оживіть картину(за вибором(від автора цього завдання: Будь ласка, оберіть якусь адекватну картину)) 1. Назва картини, автор, жанр, напишіть діалоги, звуки, шум вітру, спів птахів.
Ответ
0 (0 оценок)
0
anaklajn98 4 месяца назад
Светило науки - 4 ответа - 0 раз оказано помощи
1. "Молода вчителька" - картину ви можете знайти за посиланням: [Жан Батист Сіменон Шарден "Молода вчителька"]

2. Внутрішній світ дитини, яка зображена на картині, може бути наповнений цікавістю, допитливістю та мріями. Вона може роздумувати про майбутнє, про те, що хоче стати, мріяти про пригоди та відкриття. Її настрій може бути радісним, адже вона оточена книгами та навчається від мудрої вчительки.

3. Для цієї картини музика з опери "Івасик-Телесик" Кирила Стеценка підійде чудово. Ця музика має легку, доброзичливу атмосферу, яка може підкреслити теплу ідилію в класі, де молода вчителька навчає своїх учнів.

4. Я вибрав цю музику, оскільки вона має позитивний настрій та відтворює дитячу радість та цікавість, що добре відображає атмосферу на картині "Молода вчителька".

Остались вопросы?